Lid DNV gaat tekeer bij discotheek te Van Pettenpolder en lost schoten

Een militair werkzaam bij het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) die vreselijk tekeerging en schoten loste bij een discotheek te Nieuw Nickerie is in de vroege ochtend van maandag Tweede Paasdag door de politie van Nickerie aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdagavond 19 april.

Deze man kreeg woorden met een securityguard voor een discotheek aan de Soekramsingstraat, Van Pettenpolder. Daarbij haalde hij een vuistvuurwapen tevoorschijn, waarmee hij twee schoten moet hebben gelost en het wapen richtte op de securityguard, aldus de politie.

Surveillerende agenten die op datzelfde moment voorbi jreden wisten door kordaat optreden erger te voorkomen. De verdachte werd in de boeien geslagen en ontwapend.

Onderzoek wees uit dat de man een militair is en werkzaam is bij de DNV, waarop hij met het inbeslaggenomen wapen met bijbehorende munitie is overgedragen aan de Militaire Politie.

error: Kopiëren mag niet!