Artiest Alda over nieuwe song getiteld ‘A Di Dansi’

De Surinaamse artiest Alda is een samenwerking aangegaan met de artiesten Crazy-G en Rise-L. Alda kwam Crazy-G tegemoet en kocht een cd bij hem. ‘A Di Dansi’ is oorspronkelijk een lied met vocals van de artiesten Alda, Shule en ENVR. Alda noemt het een remix versie en geeft aan dat er een nieuw leven ingeblazen is in de song.

Hij is op dit ogenblik geen lid van een muziekformatie. Alda timmert aan de weg als solo artiest. Voor de samenwerking aan dit project heeft hij Crazy-G zelf benaderd en met Rise-L werd hij in contact gebracht door een neef.

De song is al te beluisteren via het YouTube-kanaal van Rishi Ranxx en streamingdiensten. Een bijbehorende videoclip wordt spoedig gelanceerd, zegt aldus Alda. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!