Zanger Ramon Radjkoemar brengt zijn derde album uit

Ramon Radjkoemar heeft zijn derde album uitgebracht in samenwerking met Satish Music Center. Dagblad Suriname verneemt van Ramon Radjkoemar, dat hij als hobby zang heeft en op basis daarvan al zijn albums heeft uitgebracht.

Ramon heeft kennis gemaakt met zang doordat zijn moeder, wijlen Chanderwattie Kandhai, een populaire zangeres is geweest in de jaren 1980. “

Na het overlijden van mijn dierbare moeder in 1994 was ik gestopt met zang. Ik bracht mijn moeder als zij moest optreden in het weekend. En ik zat de hele avond naar haar te luisteren. Het was een band met Moenna Sital, die was dhol master en Roy Sjeikroestalie. Zij hebben mij de push gegeven, gedwongen en enkele liederen geschreven. Op een avond moest ik ook zingen, het begon stroef en ging steeds beter” ,aldus de zanger.

Het album getiteld ‘Mere hamsafer’ is dus zijn derde album en telt 11 liederen. Het muzikale gedeelte is in orde gemaakt door Dhirin Sewpal. De opnames in de studio zijn gedaan door Shroeti Ramawat en Devin Gobind. De zanger is niet gebonden aan een muziekgroep. Hij heeft daarnaast ook baithak gana songs van zijn wijlen moeder in een nieuw jasje gezongen.

Zijn boodschap luidt: “De albums heb ik allemaal uitgebracht, omdat ik zang als hobby heb. Ik doe nu meer aan bhajans in de mandir. Een punt is namelijk, lachen jullie mij niet uit, want het is niet zo geweldig. Ik heb het op mijn eigen manier gedaan. Vermeldenswaard is, dat ik heel speciaal voor mijn kinderen aan dit muziekproject heb gewerkt. Het is als een herdenking voor de kinderen en kleinkinderen”, aldus Ramon Radjkoemar. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!