Vortex Aviation Academy nu gecertificeerde luchtvaartschool in Suriname

Vortex Aviation Academy, gevestigd bij Zorg en Hoop Airport, is nu een gecertificeerde luchtvaartschool. Het Surinaams bedrijf kreeg uit handen van de Surinaamse burger luchtvaart waakhond, de CASAS (Civil Aviation Safety Authority Suriname), haar Aviation Trainings Operator certificaat.

Vortex voldoet hiermee aan de internationale luchtvaart vereisten.

Directeur en vlieginstructeur Gilbert Samuels van Vortex Aviation Academy, stelt tegenover lokale media, dat geïnteresseerden voor verschillende luchtvaart trainingen kunnen worden opgeleid bij de academy, waarvoor men voorheen naar het buitenland moest gaan. Volgens hem streeft de academy ernaar om zoveel mogelijk professionele piloten te leveren aan Suriname en de wereld.

error: Kopiëren mag niet!