Lions Club Nieuw-Nickerie doneert 5 brillen aan kinderen in Wageningen

Lions Club Nieuw-Nickerie heeft afgelopen zaterdag in samenwerking met Optiek Saralien vijf complete brillen gedoneerd aan vijf leerlingen van de basisscholen in Wageningen. Dit was niet het eerste project van Lions Club Nieuw-Nickerie, er zijn tal van andere projecten die de leden van de gemeenschap hebben uitgevoerd.

Lions Club is een internationale organisatie die uit meer dan 46.000 clubs wereldwijd bestaat waarbij mensen als vrijwilligers willen helpen met de wederopbouw van land en volk. De Lions over de gehele wereld zetten zich op diverse manieren in om de gemeenschap waar zij deel van uitmaken te voorzien van hulp. Hun motto luidt daarom“We serve!”

De Lions hebben vijf ideale issues waar zij zich vooral voor inzetten. Deze vijf punten zijn kinder(kanker), de ogen, hongersnood, diabetes en het milieu. Als het om deze specifieke gevallen gaat zetten de Lions zich onvoorwaardelijk in om hun bijdrage te leveren. Daarnaast voeren ze natuurlijk ook andere projecten uit, waarbij duidelijk te merken is dat ze de gemeenschap dienen.

GW

error: Kopiëren mag niet!