Daroe XXL Mashup met Surinaamse en Nederlandse artiesten

De artiesten van the big band Xqlusiv, Oemar, Sanjay Jodha, Randhier Badri, D-Wack en vanuit Suriname Cobra Jack en Miss Anna zijn een samenwerking aangegaan. Het resultaat van de samenwerking draagt de titel Daroe XXL Mashup. Avinash Changoer, met als artiestennaam Cobra Jack, vertelt dat hij werd benaderd door Angels Promotions.  Aan Changoer werd gevraagd om een medley op papier te zetten. Voor een samenwerking met de topartiesten uit Nederland heeft Avinash Changoer geen moment geaarzeld. 

Daroe XXL Mashup is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. In Suriname hebben Cobra Jack en Miss Anna hun opnames gedaan bij Club💯  in samenwerking met Sallo. De artiesten van the big band Xqlusiv hebben hun opnames in Nederland gedaan.

Devin Gobin heeft de track gearrangeerd en Sanjay Autar, Selecta Beats, heeft gezorgd voor de mix, mastering en editing.

“Het is als een droom die is uitgekomen voor mij om samen een project te mogen doen met mijn idool Oemar Wagid Hosain en Sanjay Jodha, Randhier Badri, D-Wack. Ik voel me geëerd en dankbaar. Een bijzondere dank gaat uit naar Henk Santoe, Aniel Santoe en Robby Santoe voor de power en het geloof in mij”, aldus Changoer in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!