Twee verdachten diefstal bromfiets aangehouden

D.C. (42) en de 23-jarige M.T., alias “Rediman”, zijn respectievelijk op zondag 10 en maandag 11 april door de politie van het bureau Latour aangehouden. De twee worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een bromfiets op een adres aan de Wakatjopoestraat.

De eigenaar van de bromfiets zag Dino op 10 april met de bromfiets in zijn bezit en vroeg hem om rekenschap. Er ontstond toen ruzie tussen beide mannen, waarbij de politie werd ingeschakeld. D.C. ontkent de bromfiets te hebben gestolen en verklaarde tegenover agenten, dat hij de bromfiets bij “Rediman” had gekocht.

Aan de hand van de verklaring van D.C. werd de verkoper van de bromfiets op 11 april door de agenten opgespoord en in de kraag gevat. Bij de voorgeleiding ontkende hij echter een bromfiets aan C. te hebben verkocht.

Hangende het onderzoek zijn beide verdachten na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!