Nederlandse Wielren Unie doneert materiaal voor SWU

Naar aanleiding van een bezoek van het Directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport en de Surinaamse Wielren Unie (SWU) aan de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU), hebben diverse relaties van KNWU gehoor gegeven aan de oproep voor materiaal donaties aan de wielersport in Suriname. Zo ook de wielervereniging Het Twentse Ros van Nederland. Deze wielervereniging heeft een kleding donatie gedaan aan de SWU. 

Dennis Lansink van Het Twentse ROS heeft de kleding donatie overhandigd aan de directeur Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw en Goodwill sportambassadeur Sven Stekkel in bijzijn van sportmakker Rafael van Russel.

Lansink geeft aan deze donatie op te nemen in de nieuwsbrief van zijn vereniging, wellicht dat er dan nog meer donaties zullen volgen. Het is voornamelijk nieuwe wielerkleding in verschillende maten.

error: Kopiëren mag niet!