Extern onderzoek gedrag CEO Hakrinbank: “Wel ongewenst gedrag, geen seksueel molest”

“De Hakrinbank vindt een veilige werkomgeving voor alle medewerkers van het grootste belang. En doet er ook alles aan om die veiligheid voor iedereen te garanderen. Naar aanleiding van drie eerdere klachten en de recente publicaties over het gedrag door onze CEO, is bij een eerste evaluatie van de organisatie van de interne klokkenluidersregeling, besloten tot de installatie van een onafhankelijke vertrouwenspersoon.”, aldus onderstaande op maandag 11 april uitgebrachte open brief van de Hakrinbank.

“Er zijn de afgelopen weken terecht vragen gesteld en publicaties verschenen over de gang van zaken bij Hakrinbank vanwege de meldingen over ongewenst gedrag. Daarin zijn feiten en geruchten wel door elkaar gaan lopen. Hakrinbank is tot nu toe vanwege privacyredenen terughoudend geweest in haar publieke inhoudelijke reactie. Maar hecht er na alle publicaties en vragen aan om de feiten nu geanonimiseerd te delen.”

error: Kopiëren mag niet!