Lionsclub Wanica doneert 100 voedselpakketten aan mensen in door wateroverlast getroffen gebieden in Para en Saramacca

Lionsclub Wanica heeft het afgelopen weekend 100 voedselpakketten gedoneerd. 50 voedselpakketten voor het district Para en 50 voedselpakketten voor het gebied Creola in het district Saramacca. Ze dienen als hulp voor de mensen van door wateroverlast getroffen gebieden.

In gesprek met Dagblad Suriname zegt Sharvin Anandbahadoer, secretaris van de Lionsclub Wanica, dat zij dit project heeft uitgevoerd in het kader om hongersnood tegen te gaan. Verder zegt hij dat zij het project graag verder zou willen voortzetten, maar dat de club daarvoor de nodige middelen niet heeft.

“Lionsclub Wanica is een club met een sociaal karakter. Wij als Club hebben gemeend om de mensen die door wateroverlast zijn getroffen een helpende hand toe te reiken.”

“Daarbij hebben wij het afgelopen weekend de tijd genomen om de overdracht van deze pakketten te doen aan de desbetreffende districtscommissarissen van Para en Saramacca. De pakketten zijn overgedragen aan de districtscommissarissen, omdat zij informatie hebben over welke mensen behoeftig zijn om een pakket te krijgen.”

“Wij zijn ons er ook van bewust dat die 100 voedselpakketten niet genoeg zijn, maar op basis van het budget dat wij vrij hadden, hebben wij alvast dit gedaan. Maar, natuurlijk zijn wij op zoek naar financiën om meer mensen te kunnen bereiken. Het project is gefinancierd uit de afgelopen fundraisings die wij hebben gehouden en dat bedrag lag al rond de SRD 30.000 voor die 100 pakketten. Sponsoren zijn hierbij welkom om ons te ondersteunen in het continueren van dit project”, zegt Anandbahadoer.

IS

error: Kopiëren mag niet!