Assembleelid Belfort houdt motivatie speech op NKC Instituut-Zuid

Assembleelid Edward Belfort (ABOP) heeft onlangs op uitnodiging van de onderdirectrice van het NKC Instituut-Zuid, Stephanie Alberg, een motivatie speech gehouden voor de kinderen van de tweede tot zesde klas.

Tijdens zijn motivatie speech gaf Belfort de kinderen onder andere mee, dat ze gehoorzaam moeten zijn, samen moeten spelen, samen moeten delen en dat ze bovenal lief moeten zijn voor eenieder en vooral hun best moeten blijven doen op school. 

Alberg zegt tegenover Dagblad Suriname, dat de kinderen het als zeer prettig hebben ervaren.

“Ze waren super gemotiveerd, dat kon je ook zien aan hun reacties. Ze deden flink mee en waren ontzettend rustig en luisterden aandachtig. Dat heeft de heer Belfort voor vertrek ook zelfs gedeeld met ons, dat we een vrij rustige groep hadden. Ze hebben veel geleerd en zijn voldaan naar huis vertrokken”, aldus Alberg.

SK

error: Kopiëren mag niet!