Via Waldy Simson’s boek ‘Gedichten en Muziek van Simson’ ondersteuning voor Louis Brailleschool

De veelzijdige kunstenaar Waldy Simson heeft weer nieuws te melden. Zeer spoedig zal het door hem geschreven boek “Gedichten en Muziek van Simson” verschijnen … !!! Het zal werk bevatten dat Simson heeft geschreven op Aruba, Bonaire en Jamaica en in Zuid-Afrika, Nederland, België en Suriname. Ook zullen er enkele afbeeldingen van door Simson gemaakte papieren portretten in het boek worden opgenomen. Portret van Rufo, Portret van Nelson, Portret van Celestine en Portret van Norman daar gaat het om. In volgende edities van dit medium zal er meer informatie worden verstrekt over het boek. 

Van Simson is niet te lang terug, ook in Suriname, verschenen de Kalender Waldy Simson 1. De kalender is minimaal tot het jaar 2024 te gebruiken, staat in het teken van door Simson geproduceerde kunst, is direct te gebruiken en wordt in en buiten Suriname, na overleg, tot aan huis bezorgd.

Naast het beleven van kalender- en kunstgenot zal er uit verkopen van exemplaren van de kalender ook werk ondersteund worden ten behoeve van de Louis Brailleschool. De Louis Brailleschool is de school voor blinde- en slechtziende kinderen. Het is een zeer belangrijk deel van de organisatie Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname, NSBS.  

Ook uit de verkopen van exemplaren van het boek “Gedichten en Muziek van Simson” zal de Louis Brailleschool ondersteund worden … !!! 10% van de verkoopprijs van elk exemplaar van het boek zal na het eerste verkoopjaar besteed worden aan ondersteuning van een concreetproject van de school.

“Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

error: Kopiëren mag niet!