Zangeres Namrata Soerjbali Singh verwelkomd met ‘Romantic Mashup’ bij SASRA Music

De Surinaamse Namrata Soerjbali Singh is een nieuwe uitdaging aangegaan en heeft zich aangesloten bij SASRA Music. De krant verneemt van Aj SASRA, dat Namrata een warm welkom heeft gehad binnen het SASRA Music door het muziekproject ‘Romantic Mashup’. Lid Niesha Amatsidik mocht haar welkom heten door een samenwerking.

Het is een mash-up geworden met de Bollywood songs ‘Shukhran Allah’,’ Ishq Hua’ en ‘Teri Ore’.

Namrata vertelt in gesprek met de krant, dat zij heel jong begon met zingen, toen zij maar 6 of 7 jaar was. Ze ontdekte haar zangtalenten nadat vele haar hadden laten weten, dat zij kan zingen. 

“ik zong letterlijk de hele tijd. Mijn dag begint met zang en eindigt ook met zang. Er was mij aangeraden om mee te doen met de Open Scholieren Zangcontest van SS Promotions. In 2015 heb ik mijn eerste stap gemaakt en deelgenomen aan de zangcontest. Vervolgens heb ik in 2015, 2016 en 2019 op het podium gestaan als deelnemer. In 2019 behaalde ik de 4e plaats met de song “Kabhi Shaam Dhale uit de film Sur”. Daarna voor een korte periode lid geweest van een muziekformatie. Vervolgens covers van de liederen “Yeh Dil Tum Bin, Sajan More Aaja Reh(Mashup), Ang Se Ang Lagana (Holi Mashup)” uitgebracht. Na alle gebeuren werd ik benaderd door Aj SASRA om aan muziekprojecten te werken. Het leek mij direct een goed idee, want SASRA is een actieve groep met leuke zangers en waar ik meer uit kan leren. SASRA is gewoon top. Een ieder is zo vriendelijk en je wordt goed gemotiveerd. Ze halen letterlijk het beste uit je. Vanaf nu mag ik spreken van het feit, dat ik officieel ben aangesloten bij SASRA music”

Tenslotte geeft Namrata aan, dat zij haar eerste muziekproject met Niesha Amatsidik heel goed heeft ervaren. Ze belooft meer producties met SASRA. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!