Jean-Jacques, artiest uit Frans-Guyana, brengt nieuwe song ‘Street Life’ uit

De artiest Jean-Jacques heeft een nieuwe song op zijn naam staan getiteld ‘Street Life’. Mc Vuure is belast met de promo en de krant verneemt van hem, dat Jean-Jacques een artiest is uit Frans-Guyana.

Hij is actief in de muziekwereld onder zijn artiestennaam Kwaiiboy Papy. Het is volgens de zanger niet makkelijk om de top te bereiken in de muziekscene. Hij blijft doorzetten en maakt zich ook gereed voor een tour met BKP Family. BKP Family is een razend populaire groep, gezamenlijk met de broer van Jean-Jacques. Een tour richting Frankrijk staat in de planning.

Jean-Jacques heeft zijn nieuwste nummer ‘Street Life’ zelf op papier gezet. Het nummer gaat over het leven op pad, op straat en iets waarmee men dagelijks te maken krijgt. De song is al te beluisteren via streamingdiensten. Diverse radiostations zullen het ook afdraaien in afwachting van de videoclip. Muziekliefhebbers mogen nog heel veel van de zanger verwachten.

Mc Vuure houdt zich niet alleen met Surinaams talent bezig, maar promoot elk talent die wat te bieden heeft aan de muziekwereld. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!