Denz Kartadji brengt ‘Hor’ A Lobi’ uit

De Surinamer Denz Kartadji is actief in de muziekwereld. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt Kartadji over zijn recente muziekproject en carrière. De song ‘Hor’ A Lobi’ is onlangs met een videoclip gelanceerd. Dat project is tot stand gekomen nadat Denz Kartadji werd benaderd door wijlen Elton Sodikromo tijdens de oefening van de Didi Kempot tribute show.

Het lied is geschreven en gecomponeerd door wijlen Elton. Tijdens de opname van een cover song bij Mantje Karso in de studio kwam de vraag of Denz een origineel stuk had en zodoende is de song opgenomen en verwerkt. ‘Hor’ A Lobi’ is te beluisteren en te bekijken via het YouTube kanaal van Mantje Karso. 

Denz zingt al sinds zijn vroege tienerjaren. Hij is afkomstig uit een muzikale familie. Vader Kartadji bespeelt muziekinstrumenten en heeft hem van kleins af gemotiveerd om zijn zangtalenten verder te ontwikkelen. Denz maakte een start met het zingen van covers met vrienden. Daarnaast deed hij spontaan mee aan jamsessies. Zodoende kwam hij in contact met velen in de muziekwereld. Als hoogtepunt kaart de zanger aan het zingen tijdens de Sambel Trasie shows.

Hij is momenteel lid van muziekformatie Maxsplit. Het is een muziekgroep bestaande uit een groep jongeren en zij kiezen ervoor om niet commercieel te gaan, omdat het overgrootste deel van de leden nog schoolgaand/student is. Denz Kartadji is een talentvolle zanger uit onze gemeenschap. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!