Huwelijk Kayleigh en Ernesto gepland voor april

Kayleigh Tseng Ching Lien is geen onbekende in de Surinaamse samenleving. De Surinaamse is gegroeid tot een bekende influencer, vlogger en maakt tegenwoordig ook reclame voor commerciële bedrijven. Ook heeft zij vaak haar bijdrage geleverd aan promoten van producten en is zij ook te bewonderen in vele spotjes van bedrijven.

Dagblad Suriname verneemt van Kayleigh Tseng Ching Lien, dat zij de kans kreeg om Curaçao te promoten en het eiland heeft bezocht. Bij terugkeer werd zij verrast met het feit, dat haar geliefde Ernesto James Soewardi Karijoredjo op de Johan Adolf Pengelluchthaven op zijn knieën ging en haar ten huwelijk heeft gevraagd. Kayleigh heeft ook beelden ervan op social media gedeeld. 

“Wij hadden namelijk al plannen om te trouwen, dit ook vanwege het feit dat er een kindje onderweg is, maar een officiële proposal was er niet en onverwacht heeft Ernesto mij verrast. Wij kunnen nu meedelen, dat wij in elk geval in april zullen trouwen. De video’s over mijn zwangerschap zijn niet alleen maar een concept, maar ook good news in real life dat ik in verwachting ben. Proud to share (trots om te mogen delen/vertellen) dat na lang wachten we eindelijk mama en papa worden. Het voelt geweldig aan. We waren nog zo jong toen we elkaar leerden kennen. Geen enkele relatie is perfect. Er waren zeker wel een heleboel downs, maar ook een heleboel ups. Er waren zelfs tijden, dat we beide zo onzeker waren en ook tijden waar we de relatie stop hadden gezet, maar we horen bij elkaar en gaven nooit op elkaar.”

“Niemand is perfect, wij hebben beide onze goede zowel slechte kwaliteiten, but the key is to communicate, try to understand each other, (communiceer en probeer elkaar te begrijpen) altijd een middenweg zoeken, vergeven en nooit opgeven. Je zou wel denken dat we allang eigenlijk moesten trouwen but hey, good things take time en als ik heel eerlijk moet zijn, is alles echt op zijn tijd en alles is echt perfect. Don’t rush into things, laat de goede dingen vanzelf komen. Something’s are worth the wait. Keeping that in mind; I am now feeling like the luckiest woman alive” aldus Kayleigh.

Kayleigh en Ernesto zijn zeker 13 jaar in elkaars leven. Dus dit keer een story van een jong Surinaams koppel dat het niet opgeeft. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!