OW schenkt brandstoftank aan dependance ministerie te Nickerie

Het directoraat Onderzoek en Dienstverlening (O&D) van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft vrijdag 25 maart een brandstoftank laten vervoeren naar haar dependance in het rijstdistrict Nickerie, omdat er al geruime tijd behoefte bleek te bestaan aan zo’n tank. 

Het ministerie van Openbare Werken (OW) voert verschillende reguliere werkzaamheden uit in het district Nickerie, waar naast dieselmachines en dienstvoertuigen eveneens benzinemotoren aanwezig zijn. Daarom meende OW in het kader van de landelijke aanpak van verschillende infrastructurele werken, de dependance in Nickerie ook te voorzien van een grote brandstoftank.

Het is volgens het ministerie meer dan noodzakelijk, dat brandstof voor onder meer machines en dienstvoertuigen te allen tijde aanwezig is, zodat het werk niet vertraagt. 

Minister Riad Nurmohamed heeft tijdens zijn werkbezoek aan alle districten steeds aangegeven, dat het OW-ministerie geen ministerie is dat slechts in Paramaribo werken aan het uitvoeren is. OW werkt voor de totale Surinaamse gemeenschap, in heel Suriname, en daarom is het van essentieel belang dat naast dienstauto’s, zowel materiaal als materieel voortdurend beschikbaar blijven om diensten op een correcte en structurele wijze uit te kunnen voeren.

Door het beschikken over de enorme opslagtank zal de brandstofvoorraad in het vervolg niet te wensen overlaten, opdrachten moeten voortaan in een versneld tempo tot uitvoering worden gebracht.  

error: Kopiëren mag niet!