President Santokhi neemt afscheid van drie van zijn directeuren

Drie uittredende directeuren van het Kabinet van de President zijn vrijdag 25 maart op bijzondere wijze bedankt voor hun verdiensten in de afgelopen periode. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in het presidentieel paleis. Bij deze gelegenheid werd dank en waardering, voor dienst en loyaliteit geuit aan het drietal. Het gaat om de directeur Politieke en Beleidsaangelegenheden, Arunkoemar Hardien, Alven Roosveld (directeur Communicatie Dienst Suriname, CDS) en First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, die heeft gediend als fungerend algemeen directeur van het Kabinet van de President.

President Chandrikapersad Santokhi uitte zijn waardering aan het adres van de drie directieleden, die van juli 2020 tot en met maart 2022 hebben gediend. Zij mochten een certificaat van waardering en een oorkonde uit handen van het staatshoofd in ontvangst nemen.

“Zonder middelen of apparatuur begonnen zij het vele werk”, stelde president Santokhi. First Lady Santokhi-Seenacherry was door het staatshoofd gevraagd haar diensten belangeloos en pro deo aan te bieden.

De drie functionarissen gaan hun nieuwe uitdagingen vol energie en goede moed tegemoet. Hardien is onlangs beēdigd tot ambassadeur van India, Roosveld zal zich volledig richten op zijn functie als woordvoerder van de president, terwijl Santokhi-Seenacherry haar droom als kandidaat-rechter achternagaat en zich ook zal bezighouden met haar taken als First Lady.

Alle drie hebben beloofd niet te zullen afnemen in professionaliteit als het gaat om hun inzet en bijdrage aan de positieve groei van Suriname.

error: Kopiëren mag niet!