NKC Instituut Noord organiseert museumdag

Het NKC Instituut (filiaal Noord) heeft 23 en 24 maart een museumdag gehouden voor de kinderen en ouders van de school. De kinderen hebben samen met de leerkrachten werkstukken van restmateriaal in elkaar gezet. Dit zijn werkstukken vanaf oktober vorig jaar tot eergisteren. Door een museumdag te organiseren werden ouders in de gelegenheid gesteld om te zien hoe creatief hun kinderen zijn.

De kinderen van filiaal Noord houden ervan om bezig te zijn met verf, dat was dus ook te merken aan de werkstukken. Er waren onder andere werkstukken te zien van karton, toiletpapierrollen en petflessen. De onderdirectrice van NKC Noord, Rubyan van der Veen, laat weten, dat er meer van deze educatieve dagen zullen volgen.

Vorig week werd nog een sportdag georganiseerd, deze week een museumdag en eind maart wordt een kookdag georganiseerd. De kinderen vonden het een leuke ervaring en ook de ouders waren heel erg ingenomen met de creativiteit van de kinderen en leerkrachten.

SK

error: Kopiëren mag niet!