Letitia Vriesde 27 maart spreekster Sophie Redmondlezing 2022 bij Ons Suriname, Amsterdam

De stichting Between the Lines, organisator van de Sophie Redmondlezing, heeft bekend gemaakt dat topsportster Letitia Vriesde, de keynotespreekster is van de jaarlijkse lezing. Deze vindt plaats op zondag 27 maart om drie uur ’s middags in het gebouw van de Vereniging Ons Suriname in Amsterdam. Letitia Vriesde is de meest succesvolle hardloopster van Suriname en deelt haar inspiratie met het publiek.

De Sophie Redmondlezing is een lezing van inspiratie, idealisme en moed.
Sophie Redmond (1907-1955), is een van de eerste vrouwelijke artsen van Suriname. Zij was niet alleen arts, maar ook een idealist. Door middel van voorlichting, het schrijven en acteren deelde zij haar idealen. Met haar politieke en maatschappelijke betrokkenheid gaf zij deze idealen vorm. Sophie Redmond is een belangrijke vrouw geweest in de vrouwengeschiedenis van Suriname en wordt geroemd om haar karakter en haar doorzettingsvermogen.

Letitia Vriesde, vrouw, moeder, rolmodel, maar vooral bekend vanwege haar ongeëvenaarde prestaties.  Een vrouw met een verhaal over daadkracht, durf en doorzettingsvermogen.
Een vrouw in de geest van onze Sophie Redmond.

Datum: 27 maart 2022
Tijd: 15.00 uur (inloop 14.30 uur)
Locatie: Vereniging Ons Suriname
Adres: Zeeburgerdijk 19a, 1093 SK Amsterdam
Organisatie:  Stichting Between the Lines & Vereniging Ons Suriname

Aanmelden via [email protected] of 0641559112.

error: Kopiëren mag niet!