“Seygi blèsi lobi furu grani” song met meest bekende artiesten uit de jaren ’60 en ’70

Een geslaagde launch vond dinsdag 22 maart plaats voor een nieuwe song getiteld “Seygi blèsi lobi furu grani” (zie onderaan). De krant verneemt van Henk van Vliet, dat het gaat om een historisch muziekproject met de meest bekende artiesten uit de jaren ’60 en ’70 die nog in leven zijn. Het is niet eerder voorgekomen, dat de iconen uit de muziekwereld zo bijeen zijn gekomen om aan een project te werken.

Er is sprake van een historisch cultureel en muzikaal moment in de Surinaamse showbizz: Oscar Harris, Borger Breeveld, Mireille Stolz, Julius Fullington, Theo Bijlhout, Erwin Bouterse en Glenn Pocornie hebben deelgenomen aan dit project. 

“Seygi blèsi lobi furu grani” is een nummer met een speciale boodschap voor de jongeren. De producer is Ernesto van Dal. De videoproductie is gedaan door Horatio Indiaan en Henk van Vliet is de executive producer. Het geheel is een initiatief van Oscar Harris. Het is een gezellige bijeenkomst geweest in NAKS. De genodigden hebben kunnen genieten van de videoclip en de making van de clip werd ook vertoond.

Oscar Harris was aanwezig via de zoom en de aanwezige artiesten uit de jaren ’60 en ’70 hebben ook songs ten gehore gebracht.

“De artiesten hebben allemaal, net als de producers en alle andere medewerkers, helemaal belangeloos gewerkt aan dit prachtig project. Het is een samenwerking geweest waarbij alle mooie herinneringen weer naar boven werden gehaald. Niemand had ooit gedacht dat wij in deze samenstelling weer bij elkaar zouden komen. De sfeer was heel goed en iedereen voelde zich happy en enthousiast. Het was alsof in deze periode wij met een tijdmachine waren teruggebracht naar de jaren ‘60 en’70!! Absoluut een fantastische ervaring”, aldus Henk Van Vliet in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!