President Santokhi ontvangt deel 5 boek ‘De dynamiek in de politiek’ van Hardeo Ramadhin

Politiek analist en schrijver Hardeo Ramadhin heeft donderdag 24 maart het vijfde deel van zijn boek ‘De dynamiek in de politiek’ overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi. Het boekwerk handelt over de ontwikkelingen rondom de algemene, vrije en geheime verkiezingen van 25 mei 2020.

Verder is er relevante informatie over het politieke systeem van Suriname in te vinden. 

In deel vijf heeft Ramadhin voornamelijk de regionale organen, te weten de ressort- en districtsraad op landelijk niveau besproken. “Het is van belang om de leden van de regionale organen goed in beeld te brengen. Men praat niet vaak over de ressort- en districtsraadsleden, terwijl zij de basis van de partij vormen”, aldus de politiek analist.

error: Kopiëren mag niet!