MinOWC: Achterstand uitbetaling overuren leerkrachten eind april ingelopen

Niet alle leerkrachten van het Voortgezet Onderwijs Junioren (VOJ) en Voortgezet Onderwijs Senioren (VOS) hebben hun achterstallige overwerkvergoeding deze maand uitbetaald gekregen. Dat niet alle onderwijsgevenden hun geld hebben ontvangen is het gevolg van uiteenlopende redenen, zo stelt het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) in een donderdag 24 maart uitgebracht persbericht.

Er is onder andere een achterstand opgetreden in de verwerking van de informatie, zegt Natasia Bennanon, directrice Administratief en Technisch Beheer (ATB) van het ministerie. Zij verzekert de groep, die de overwerkvergoeding nog niet heeft ontvangen, dat zij eind april het geld op hun rekeningen gestort zullen zien.

De leiding van het minOWC vraagt begrip van de leerkrachten en om nog wat geduld te betrachten.

error: Kopiëren mag niet!