14-jarige schrijver D’Angelo Trustfull overhandigt ‘Hope’ aan president Santokhi

De 14-jarige schrijver D’Angelo Trustfull heeft donderdag zijn pennenvrucht ‘Hope’ overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi op het Kabinet van de President. De jonge auteur heeft als doel jongeren te motiveren meer te lezen en hun talent te gebruiken.

Het staatshoofd heeft Trustfull aangemoedigd om verder te gaan met het ontwikkelen van zijn schrijftalent. 

‘Hope’ gaat over een gezin uit het district Brokopondo. Het gezin heeft het goed voor elkaar en heeft mooie plannen voor de toekomst. Wanneer dit gezin onderweg is naar een nieuwe fase, gebeurt er een ongeluk dat in een paar seconden hun leven totaal verandert. De vader is er niet meer en de moeder kan de kinderen niet meer de zorg geven die ze nodig hebben. De moeder zal een moeilijke beslissing moeten nemen in het belang van haar kinderen. Er gebeuren vreselijke, maar ook mooie en verrassende dingen in hun leven.

error: Kopiëren mag niet!