Nieuwste release van Toch en Artistic Raw is bestemd voor de club

De artiesten Justice Toch en Artistic Raw hebben gewerkt aan een song die bestemd is voor de club. De krant verneemt, dat deze track in het straatje van Bubble – e – Kabes en Papi Chulo past. Het is een geschenk aan de clubs van Nederland en Suriname.

Op de vraag vanuit Suriname van Radio DJ JoaTheBoa of de track geen dis is naar de dames toe antwoord een woordvoerder van het record label Brothers United Records als volgt. “De gyms zitten vol met dames Het is dus juist bedoeld als compliment naar de dames die er de moeite voor nemen”, aldus Aniel Ramasre namens het record label.

“Als onze nieuwste track met als titel ‘TATA’ op nummer 1 beland in Suriname, dan komen we meteen. Aan alle organisaties en radiostations in Suriname de oproep om de track te draaien. Want deze combo hebben we hier nog niet eerder mogen ontvangen”, aldus Justice Toch.

De artiesten denken aan een tour naar Suriname op korte termijn, momenteel zit Justice in Dubai en is Artistic bezig aan een internationale carrière in de VS. Maar, ze maken graag tijd voor de Surinaamse gastvrijheid en gezelligheid.

Artistic, de producer van Multi Biljon stream hit El Effecto van Rauw Alejandro, is hier al vaker geweest, toen hij voornamelijk Dirty House muziek draaide en produceerde. In de tussentijd is hij dus weer terug naar waar hij ooit begon. De Urban en Latin scene. De artiesten geven meteen aan dat zij nog een grote collab in the making hebben waarover ze nu nog niet veel  kwijt kunnen.

error: Kopiëren mag niet!