Trekker en regisseur van Surinaamse Toneelgroep Asago verwikkeld in drugszaak

Nadat een bericht rond ging op social media, dat de bekende theater persoonlijkheid Humphrey van Hetten is aangehouden heeft Dagblad Suriname contact opengenomen met de voorzitster van Toneelgroep Asago, Jolanda Wassenaar.

De Surinaamse auteur/actrice geeft aan, dat ze ook via berichtgevingen te weten kwam over de aanhouding. Als we de naam Humphrey van Hetten horen, dan denken wij gelijk aan de toneelgroep Asago. Het team, ook zij als voorzitster, heeft in korte tijd geen contact gehad met Van Hetten. Jolanda Wassenaar is ook benieuwd naar de reden voor de aanhouding. Humphrey van Hetten zou het beste kunnen aangeven wat er aan de hand is, aldus Wassenaar. Volgens berichtgevingen op social media is Humphrey van Hetten verwikkeld in een zaak rond het verzenden door iemand van een postpakket met softdrugs. 

In een recent gesprek met de krant rond de Covid situatie had Van Hetten meegegeven, dat het als acteur, regisseur van toneelstukken en shows al maanden onmogelijk om iets op de planken te zetten. Ook aangepast, met inachtneming van de Covid-19 maatregelen, is het niet mogelijk om live een theaterstuk te doen. “Theater Thalia staat nu daar als een museumstuk. Het is vreselijk, als acteur zit je maar thuis te kijken, ook bidden dat we mogen terugkeren naar de normale situatie.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!