Politie Flora arresteert bekende 46-jarige gascilinderdief ‘Fakka’

Na verkregen informatie hebben agenten van het politiebureau Flora de bekende gascilinderdief B.S. alias ‘Fakka’ (46) opgespoord en aangehouden, zo meldt de politie dinsdagavond 22 maart.

Uit de vele klachten van buurtbewoners dat hun gascilinders werden gestolen, bestond het vermoeden dat de verdachte ‘Fakka’ het ressort Flora de laatste tijd onveilig maakte en meer van de diefstallen van gascilinders af moet weten. 

Bij een woninginbraak in de Akirastraat werd de verdachte dinsdagochtend 8 maart positief herkend door een burger. Bij die inbraak ging hij er vandoor met twee gascilinders en een fiets.

Bij zijn aanhouding heeft B.S. ontkend de diefstal te hebben gepleegd. Wel gaf hij de politie te kennen, dat een man van hindoestaanse afkomst hem een rijwiel had gegeven om te verkopen. De fiets verkocht hij voor SRD 400 eveneens aan een man van hindoestaanse afkomst. Die twee hindoestaanse mannen zijn nog niet achterhaald.

De politie trof bij een onderzoek in zijn woning een gascilinder en een rijwiel aan. Echter gaven de huisbewoners van de verdachte aan, dat de goederen aan hen toebehoren. In het belang van het onderzoek werden die fiets en de gascilinder in beslag genomen.

De verdachte is na overleg met het Openbaar ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!