Entertainment Bondru Suriname: “Weer voor ontspanning zorgen voor Surinaamse gemeenschap”

Entertainment Bondru Suriname is een organisatie met als brandpunt de Surinaamse entertainmentwereld. In gesprek met Jah Hands Baas verneemt Dagblad Suriname dat er op donderdag 17 maart een persbriefing is geweest. Jah Hands Baas was vergezeld van Oomthoo.

Het was een bijeenkomst met betrekking tot de recente ontwikkelingen voor de organisatie. De aanwezige media konden een gesprek voeren met Jah Hands Baas en Oomthoo bij Hook & Catch Restaurant.

Entertainment Bondru Suriname had een trial evenement in de planning voor 13 maart. “Het is niet gelukt om het festival te organiseren. Wij uit de entertainment scene zijn er ready voor, maar verwachten ook reactie
en feedback vanuit de autoriteiten. Om mogelijk een andere datum te prikken voor een trial moeten wij wederom aan tafel met de autoriteiten. Wij geven de moed niet op, entertainen/optreden is geen hobby, maar ons werk. Suriname wij gaan ervoor dat wij wederom voor ontspanning kunnen zorgen voor de gemeenschap”, waren onder andere de woorden van Jah Hands Baas en Oomthoo.

De organisatie is ontstaan met het beleggen van een persconferentie waarbij ENVR, Jah Hands Baas en King Koyeba als vertegenwoordigers van de artiesten hadden gevraagd om een uitnodiging vanuit de zijde van de regering voor een gesprek over de Covid-situatie en hoe verder met artiesten die muziek als baan hebben. Entertainment Bondru Suriname had het Directoraat Cultuur van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur betrokken bij het geheel.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!