Burger wijst op slechte staat Weg naar White Beach 

Wie de afslag vanaf Domburg neemt richting White Beach komt op dit moment een aantal flinke wegverzakkingen tegen. Een buurtbewoner laat weten, dat hij hiervan moedeloos is geworden. De man wil graag dat de gemeenschap ziet wat de plaatselijke bevolking dagelijks moet ontberen.

“Op bepaalde delen is het even schuin rijden”, zegt de man. Dit komt, omdat de weghelft aan de ene kant dan volledig is weggesleten waardoor de auto naar een kant helt. De bewoner laat nog weten dat verder de weg in er grotere gaten zijn. Dit bleek ook het geval.

Al geruime tijd beklagen burgers zich over de wegen. Vaak wordt als argument aangevoerd, dat op deze manier auto onderdelen sneller kapot gaan in een tijd van prijsstijgingen. 

RB 

error: Kopiëren mag niet!