Bromfietser (18) overlijdt na botsing met truck op Ringweg Zuid

De 18-jarige Chequil Djojomoenawi is zaterdagmiddag op de Ringweg Zuid na een botsing met een truck ter plaatse overleden, zo meldt de politie zondagavond 20 maart.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat een 50-jarige vrachtwagenchauffeur over de Ringweg Zuid reed vanuit de richting van Charlesburg in de richting van Boerbuiten. Ter hoogte van Ringweg Plaza zag de truckchauffeur in zijn rechterzijspiegel, dat de bromfietser op het punt was in te halen. Bij die gelegenheid verminderde de trucker zijn vaart.

Bij die inhaalmanoeuvre hoorde de vrachtwagenbestuurder een harde klap tegen zijn vrachtwagen. Hij bracht zijn vrachtwagen tot stilstand en zag tot zijn verbazing de bromfietser roerloos op het wegdek liggen. Bij aankomst van de politie van het bureau Munder vertoonde Djojomoenawi geen teken van leven. Een arts stelde officieel de dood van de jonge bromfietser vast.

Het lichaam van de overleden jongen werd door de politie in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Het verdere onderzoek naar deze aanrijding is overgedragen aan de verkeersunit van regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!