Slecht begaanbare wegen omgeving Leysweg door OW hersteld

De burgers die wonen en werken in de omgeving van de Leysweg in Paramaribo hebben de laatste tijd heel veel last ervaren van de grote kuilen in de wegen. Via diverse social media werd minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken benaderd met het verzoek de gaten te vullen.

“Het was erg, niemand wilde hier rijden”, zegt een verkoopster. Ze geeft aan, dat ze op verschillende momenten last had van de grote gaten die zich in het wegdek bevonden.

Een heer die elke dag gebruikt moet maken van de Leysweg heeft in een week tijd zeker drie keer een lekke band gehad en het heeft hem behoorlijk geïrriteerd. Hij heeft er werk van gemaakt om de minister op hierover te benaderen, want hij vond die gaten absoluut niet kunnen. Na lang proberen is het hem gelukt. Zijn woorden zijn bij het ministerie terecht gekomen.

Het ministerie heeft gehoor gegeven aan de noden van de burgers en de wegen zijn door werknemers in rijbare staat gebracht. De burgers zijn blij, dat het ministerie heeft geluisterd naar hun oproep. “Ik zou het fijn vinden als het hele wegdek gedaan zo kunnen worden”,  zegt mevrouw Carla aan de krant. “Het vullen van alle kleine gaatjes zal na een zware regenval toch weer voor alle ellende zorgen”, zegt ze met een diepe zucht.

“De mensen werkten keihard en ze hebben de meeste gaten vanuit de richting bij politiepost Uitvlucht gedicht”, zegt meneer James.

Een andere mevrouw is dezelfde mening toegedaan als mevrouw Carla, maar zegt dat ze tenminste blij is dat de minister een stap naar verbetering heeft genomen. Al met al kan ze concluderen dat hij nog een hart heeft. Ze merkt dan ook direct op, dat de grote trucks die volgeladen op de wegen worden toegelaten, ook onder toezicht van de bijbehorende instanties moeten komen, “als een van de trucks over de wegen heeft gereden dan weet je al wat je te wachten staat”, zegt ze boos

Het was een heugelijk moment voor vele van de bewoners toen ze zagen dat de minister er werk van heeft gemaakt om de mensen uit deze buurt uit hun noodsituatie te halen.

GW

error: Kopiëren mag niet!