Politie zoekt eigenaar gestolen skidder-onderdelen

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft vrijdagmiddag op een locatie in het district Wanica de 34-jarige J.M., S.B. (27) en G.B. (26) opgespoord en aangehouden. De drie waren in het bezit van onderdelen van skidders (zie foto, ter illustratie), welke onderdelen in beslag werden genomen, aldus het Korps Politie Suriname zaterdagavond 19 maart.

De drie verdachten werden ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek in deze zaak.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzkering gesteld.

De eigenaar of eigenaren van de skidders is/zijn nog niet bekend. Wie onderdelen van skidders mist kunnen voor het bezichtigen van die onderdelen en voor het doen van aangifte, zich vanaf zondag 20 maart in verbinding stellen met de Recherche van Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht in het politiebureau De Nieuwe Grond en is te bereiken via het telefoonnmmer 582050.

error: Kopiëren mag niet!