Leveranciers van dranken overvallen voor winkel aan Rashied Pierkhanweg

Twee verdachten aangehouden door leden RBTM

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben in samenwerking met de politie van de afdeling Surveillance Midden op zaterdag 12 maart de verdachten L.M. en J.E. op de Rashied Pierkhanweg opgespoord en aangehouden. Dit meldt het Korps Politie Suriname donderdagavond 17 maart.

De twee mannen hadden op woensdag 9 maart twee leveranciers die voor een winkelpand in het district Wanica waren gestopt voor het leveren van dranken overvallen en een verwond. 

Terwijl één van de leveranciers dranken aan uitladen was, stapten twee mannen uit een witte auto. Gewapend met scherpe voorwerpen gingen de verdachten op de leverancier af, vroegen hem om geld en de sleutel van de kluis in de truck. De leverancier gaf aan, dat de sleutel niet bij hem was, waarna zij hem beroofden van zijn mobiele telefoon. 

Eén van de verdachten zag kans de leverancier met een scherp voorwerp aan zijn rechterarm te verwonden. Na hun daad reden ze met volle vaart weg.

De andere leverancier, die in het vrachtvoertuig was blijven zitten, is ongedeerd gebleven. Het slachtoffer werd voor medische hulp in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!