Vrouw (34) opgepakt die postpakket met hasj bij postbedrijf ophaalt

De 34-jarige vrouw M.A. is woensdagochtend 16 maart door de douane bij een postbedrijf in Paramaribo aangehouden. De vrouw was bij het postbedrijf voor het ophalen van een postpakket. Tijdens controle door de douane werden zeven blokken hasj met een totaal gewicht van 275 gram in het postpakket aangetroffen, zo bericht de politie.

De verdachte vrouw werd hiermee geconfronteerd en verklaarde dat zij niet op de hoogte was van de inhoud van het pakket. Ze zei dat pakket van iemand uit Nederland te hebben gekregen, die zij ongeveer vier jaren kent.

De jonge vrouw werd door de douane aangehouden en vervolgens overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade.

Ze werd na overleg met het Openbaar Minsterie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!