“Ik kan niet slapen, het werkt op me zenuwen”

“Het was een enge gebeurtenis. Ik kan er bijna niet over praten”, zegt George W. aan de krant. “Ik weet zelf niet hoe ik moet verwoorden, het leek gewoon op een enge droom maar dat was het helemaal niet. Ik vraag me echt af hoe ik dit moet verwoorden”, de eerste woorden van George W. die betrokken was bij het recente verkeersongeval met drie doden in Coronie en gelukkig een mede inzittende heeft gered uit het voertuig dat op zijn kop was beland. Het was rond zes uur in de middag toen hij achter een bestelbus reed die helemaal schuin reed en hij kon dus niet inhalen, aldus George met veel verdriet.

Hij zag daarna een Toyota Mark X met een hoge snelheid langs rijden en die kwam op gegeven ogenblik in een trens terecht. George zat in zijn auto met zijn gezin en natuurlijk was zijn gezin geschrokken op dat moment. Hij kon het nog net voor hem zien gebeuren. George reed met een bepaalde snelheid en zag dat de Toyota Mark X hem voorbij was gereden, hij concludeert dus dat die met een hogere snelheid reed. Dat viel natuurlijk niet goed te praten, maar er is weinig dat je eraan zou kunnen doen, geeft hij aan.

Hij heeft gezien hoe het voertuig in die trens terechtkwam en een persoon uit de auto vloog en in de trens belandde. “Vreselijk”, merkt hij tegelijkertijd op. Hij zag dat die heer hulp nodig had en is hem gaan assisteren, zodat het niet erger werd dan het al was. Hij heeft gezien dat die man zou verdrinken, omdat hij niet kon zwemmen. Voor hem is hetgeen hij heeft meegemaakt een trauma. Hij zegt dat hij niet kan slapen en dat dit echt op zijn zenuwen werkt.

Daarnaast geeft de vader van het slachtoffer, die met de schrik vrij is gekomen, aan de krant te kennen, dat zijn zoon het ietwat beter maakt. Hij zegt, dat een werk in Paramaribo gedaan moest worden, dat dit als noodlottig gevolg heeft gehad. “Niemand had gedacht dat dit zou  gebeuren”, geeft hij aan.

De werknemers zaten samen met hun aannemer in de auto. Ze kwamen van een driedaagse werk activiteit in Paramaribo. Zijn zoon zat in de auto met drie anderen, die het helaas niet gehaald hebben. Hij blijft sterk voor zijn zoon en biedt hem de nodige hulp. Blij is hij wel dat zijn zoon niet in het ziekenhuis ligt.

GW

error: Kopiëren mag niet!