Psycho lanceert zijn nieuwste song Enjoy (NairaStyle)

De Surinaamse dancehall zanger Psycho is tot heden actief in de muziekwereld. De krant verneemt van Mc Vuure. dat de artiest niet stil zit. maar haast elke maand twee of drie songs lanceert. Psycho is de bandleider van muziekformatie SMFL.

Zijn nieuwste song Enjoy (NairaStyle) heeft hij in gezelschap met zijn band op papier gezet. De song is uitgebracht met een bijbehorende clip en is te bekijken en beluisteren via YouTube en streamingdiensten.

Psycho is geen onbekende voor de Surinaamse muziekwereld. Hij wist awards in de wacht te slepen tijdens de Fii Mang Gaangtangi Awardshow van 2018. Gerbon Jasenie, zoals hij echt heet, is ppl de eerste artiest met een miljoen views op TrackDrip voor zijn album Succes. Hij wenst veel meer bekendheid te geven aan zijn producties en is een samenwerking aangegaan met Mc Vuure.

error: Kopiëren mag niet!