Nog onbekende bromfietser doodgereden door een door rood rijdende auto – Automobilist rijdt door na aanrijding

Een bromfietser, van wie de indentiteit nog onbekend is, is zaterdag avond12 maart, na te zijn aangereden door een personenauto op de kruising van de Dr. Sophie Redmond- en de van Idsingastraat, ter plaatse overleden, zo meldt de politie maandagavond 14 maart. De bestuurder had een rood verkeerslicht genegeerd en reed na de aanrijding door.

Agenten van het politiebureau Munder gingen na de melding van een aanrijding met dodelijk afloop naar de locatie. Bij aankomst werd het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, op het wegdek aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood van de bromfietser vast. De vermoedelijke veroorzaker reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Het voorlopige politieonderzoek wees uit, dat de personenauto op de noordelijke rijhelft reed over de Dr. Sophie Redmondstraat. Hij kwam vanuit de richting van de Flustraat en reed richting het stadscentrum. Gekomen op eerder de kruising reed de automobilist door rood en sloeg bij de doorbraak rechtsaf. Daarbij reed hij de bromfietser, die op de zuidelijke rijbaan reed komende vanuit de richting van het stadscentrum gaande richting de Flustraat.

De bromfietser is van creoolse afkomst met een geschatte leeftijd van tussen de 30 en 40 jaar. Hij reed op een Dayang bromfiets met kentekennummer 109411 en was gekleed in een blauw T-shirt met aan de voorzijde witte strepen en het opschrift “Puma”. Voorts had de man grijze gympies van het merk Airmax aan zijn voeten.

Het lichaam van de bromfietser is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo. Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Verkeersunit van Regio Paramaribo via het telefoonnummer 403381.

De vermoedelijke veroorzaker en doorrijder reed in een zwarte Mercedes Benz en die wagen moet door de aanrijding schade hebben aan de linker voorzijde of over de gehele linkerzijde. Alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze doorrijder, kan worden doorgespeeld aan de onderzoekende verkeersunit, het dichtstbijzijnde politiebureau, het Command Center via het nummer 115 of via de gratis tiplijn 179.

error: Kopiëren mag niet!