ABOP-Assembleelid Sampie snelt leerlingen VOJ Atjoni uit Duwatra en omgeving te hulp

IHet ABOP-Assembleelid Edgar Sampie is een groep leerlingen van VOJ Atjoni uit Duwatra en omgeving te hulp gesneld. De jonge politicus bericht op zijn Facebook- pagina, dat hij video’s had gezien van een gestrande bus met leerlingen.

Hierop is hij meteen in actie gekomen en besloot “in te komen met een 30 personen bus voor 2 tot 3 weken, tot de uitgevallen bus hersteld is'”.

Volgens Sampie gaat het om leerlingen die dagelijks van de bus gebriik maken om hun school te kunnen bereiken. Deze leerlingen, die in SO- en repetitieweek zitten, hebben al een aantal dagen gemist en moeten zij inhalen. “Ik ben er voor u en zal er altijd zijn voor u!”, aldus de politicus die met zijn prijzenswaardig en snelle handelen heeft getoond oog te hebben voor het belang van vervoer van de leerlingen van Duwarta en omgeving.

PK

error: Kopiëren mag niet!