Rohied Chan lanceert cover song “Pepas” in het kader van carnaval

Rohied Chan a.k.a. The Prince of Hearts, is een veelzijdige zanger van Surinaamse komaf die momenteel in New Jersey, VS, gevestigd is. De krant verneemt dat zijn nieuwste cover song is gelanceerd in verband met carnaval.

De release van cover song “Pepas” heeft op zaterdag 12 maart plaatsgevonden. Het lied is een nummer in het Spaans en is gemixed met Kaseko en Baithak Gana, waardoor het een Surinaamse flavor heeft. De muziek en recording zijn gedaan in Djwala studio in Suriname, omdat die volgens de zanger de beste is.   

De veelzijdige zanger zingt in diverse talen, vooral vanwege zijn Surinaamse roots. Inmiddels heeft hij drie albums met elk tien nummers en tal van losse nummers in Hindi, Sarnami, Engels en Spaans op zijn naam staan. De artiest is een grote fan van Bob Marley, die hij als zijn grote inspiratiebron zag op negenjarige leeftijd. Hij beluisterde de liederen van Bob Marley en begon te oefenen.

Rohied Chan zingt in alle muziekstijlen, zoals Hindi, Bollywood, Spaans, Reggae, Reggaeton, Dancehall, Hollywood en Western. Enkele van zijn Spaanstalige nummers zijn Dura, Regeaton Dale, Dispacito en nu Peppas. De zanger heeft nu plannen om In de toekomst zijn eigen nummers te schrijven en weer concerten te geven.

The Prince of Hearts is Suriname niet vergeten. Elk jaar bezocht hij Suriname en in zijn muziekstijlen en zang laat hij steeds weer blijken, dat hij Suriname een warm hart toedracht. Door de Covid-19 pandemie is hij twee jaar niet in Suriname geweest. In de VS heeft hij zijn eigen band The Island Bliss Band en is actief gebleven in de muziekwereld. Vanwege de Covid-19 pandemie kon hij als artiest niet meer optreden in concerten en richtte medio 2020 The Island Bliss Band International Virtual Platform op, waar hij een keer per week optreedt om fans tegemoet te komen en artiesten uit vele delen van de wereld ook een zangplatform te bieden. Sponsoren en promotors kunnen vrijblijvend contact met hem maken. 

error: Kopiëren mag niet!