Directeur Sportzaken ministerie van ROS bezoekt jongeren La Vigilantia/Paranam om hun sportverlangens aan te horen

Bestuursambtenaren van Para-Oost hebben de sportbehoefte van jongeren in de nabije omgeving van La Vigilantia/Paranam kenbaar gemaakt aan het directoraat Sport van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport.

In reactie daarop heeft de directeur van Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw, een oriëntatiebezoek gebracht aan de jongeren van het gebied. De jeugdigen en jongeren van de marronnederzettingen hebben hun behoefte en sportmogelijkheden daarbij kenbaar gemaakt, zo bericht het commissariaat van Para maandag 14 maart.

Naast de overhandiging van sportmateriaal heeft de directeur ook een bezoek gebracht aan de pupillen van het kinderhuis Johanna te Commissaris Simmonspolder.

error: Kopiëren mag niet!