DA’91 in Nickerie: “De mensen willen liever de Henarbrug in goede staat”

Het hoofdbestuur van DA’91 heeft in Nickerie een veldbezoek gebracht aan haar structuren. De partij, die onlangs haar 31e verjaardag vierde, hoorde ook de noden en wensen aan van mensen in het district.

Een van de wensen is dat er liever prioriteit wordt gegeven aan de Henarbrug door deze in goede staat te brengen, laat voorzitter Angelic Del Castilho weten. Mensen zouden teleurgesteld zijn na de verkiezingen.

Ondervoorzitter Romeo Stienstra zegt hierover “dat mensen hebben aangeven, dat de men nog tegen de zaken wil aankijken, hoewel de mensen zien dat zaken niet gaan zoals is beloofd. Bepaalde personen hebben bijna de hoop opgegeven”. Volgens Stienstra is opgeven geen optie. Hij stelt, dat een gezamenlijke aanpak nodig en dat DA’91 vaker terug zal keren naar het district om de mensen een hart onder de riem te steken.

“Na 31 jaar mag je verwachten van de partij, dat wij zullen vechten voor behoorlijk bestuur, want op het moment dat we hier niet zorgvuldig mee omgaan zijn wij dit mooi land kwijt en dat willen wij niet”, aldus Stienstra.

Tijdens de viering van het 31-jarig bestaan van de geel blauwe partij werd benadrukt dat de grenskwestie Tigri opgelost moet worden voordat een brug met buurland Guyana tot stand kan komen

RB 

error: Kopiëren mag niet!