30 personen maandag positief op Covid-19 getest uit 355 testen – Geen enkele patiënt op een ICU-afdeling

Maandag 14 maart zijn 30 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 355 uitgevoerde testen. Zaterdag werden 14 personen positief getest en zondag 9, aldus de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

Niemand is maandag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu nog steeds 1.321 bedraagt.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt maandag nog steeds geen enkele patiënt en in totaal liggen nu 6 personen (zondag 7) met het virus in een ziekenhuis en dat schommelde sinds afgelopen week maandag rond de 8.  

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 78.793.

PK

error: Kopiëren mag niet!