35 personen vrijdag positief op Covid-19 getest uit 230 testen – 1 patiënt overleden en 0 in ICU

Vrijdag 11 maart zijn 35 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 230 uitgevoerde testen. Dat waren zondag 24 personen, maandag 68, dinsdag 44, woensdag 31 en donderdag 51.

1 Persoon is vrijdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu 1.320 bedraagt, zo is te zien op de website covid-19.sr. 

De website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds officieel de Covid-cijfers publiceert, had vrijdagavond om middernacht nog steeds geen actuele cijfers gepubliceerd.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt vrijdag geen enkele patiënt en in totaal liggen nu 7 personen met het virus in een ziekenhuis en dat waren er zondag 9, maandag, dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 8.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 78.740.

PK

error: Kopiëren mag niet!