51 personen donderdag positief op Covid-19 getest uit 323 testen – Nog slechts 1 patiënt in ICU

Donderdag 10 maart zijn 51 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 323 uitgevoerde testen. Dat waren zondag 24 personen, maandag 68, dinsdag 44 en woensdag 31.

Niemand is donderdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu nog steeds 1.319 bedraagt, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt donderdag  nog steeds slechts 1 patiënt en in totaal liggen nu 8 personen met het virus in een ziekenhuis en dat waren er zondag 9, maandag, dinsdag 8 en woensdag 9.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 78.705.

PK

error: Kopiëren mag niet!