Peuterschool Bumba sluit viering carnaval af met fotocompetitie

Peuterschool Bumba heeft een fotocompetitie gehouden onder de leerlingen. De peuterschool wist haar leerlingen met een leuk en educatief project bezig te houden.  De directie laat Dagblad Suriname het volgende weten. 

Peuterschool Bumba heeft op 25 februari een carnavalsviering gehad. Er werd van te voren door de ouders van de leerlingen voorbereid op een leuke kostuum. Het geheel was gebonden aan het thema Jungle. Vorig jaar was het thema Sunflower.

Op hele creatieve manieren hadden de kinderen zich verkleed. De ene als een aap, als olifant de ander als een tijger en een indiaan. Er werd een modeshow gelopen in het kostuum gevolgd door een fotosessie. Daarna hebben de leerlingen en ouders onder muzikale begeleiding van Brassband the Rhythmzz een carnavalsoptocht gelopen. De school heeft ruim vier weken gewerkt aan dit mooie project. Het geheel is afgesloten met een fotocompetitie op de Facebook-pagina van Peuterschool Bumba.

De ouders hebben spontaan deelgenomen aan de The Jungle King & Queen fotocompetitie. Zij konden een leuke foto van de kids opsturen en het werd door het team op de Facebook-pagina gedeeld. Ouders konden hun families en vrienden uitnodigen om de foto te ‘liken’. Zodoende zijn de leerlingen met de meeste likes op hun foto, Pranay Bisessar, uitgeroepen tot The Jungle King en Ayushi Goerdien tot The Jungle Queen.

De winnaars zijn op 4 maart bekendgemaakt en kregen mee naar huis, een ballonnenboeket, een shirt van Bumba en Bumbalu voor de King en een shirt van Bumba en Bumbina voor de Queen. Daarnaast een mooie groepsfoto en een kroon. Peuterschool Bumba, met als directrice Gajadien Rajshree, spreekt van een succesvol project. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!