Gascilinderdief op heterdaad betrapt door agenten bij woning aan Ramgoelamweg

De 28-jarige K.R. is woensdag 2 maart door de politie van het bureau Latour aangehouden. De man werd op heterdaad door surveillerende agenten van Latour betrapt bij een inbraak in een woning aan de Ramgoelamweg en heyt stelen van een gascilinder. Hij kon meteen worden aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname een week later, woensdag 9 maart….

Hierna werd de verdachte ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Inmiddels heeft hij bekend vier inbraken te hebben gepleegd. In een handelszaak aan de Latourweg heeft hij een MP3 speler gestolen.
De politie heeft inmiddels twee gascilinders achterhaald en afgestaan aan de eigenaren.

Na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie is K.R. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!