31 personen woensdag positief op Covid-19 getest uit 279 testen – Nog slechts 1 patiënt in ICU

Woensdag 9 maart zijn 31 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 279 uitgevoerde testen. Dat waren vrijdag 60 personen, zaterdag 33, zondag 24, maandag 68 en dinsdag 44.

Niemand is woensdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu nog steeds 1.319 bedraagt, zo is te zien op de website covid-19.sr. 

De website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert, had om 22.45 uur woensdagavond nog niet de recente cijfers gepubliceerd.

Daling aantal opnames ziekenhuizen stabiliseert

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname ligt woensdag nog steeds slechts 1 patiënt en in totaal liggen nu 9 personen met het virus in een ziekenhuis en dat waren er vrijdag 15, zaterdag, zondag 9, maandag 7 en dinsdag 8.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 78.654.

PK

error: Kopiëren mag niet!