Rijbewijs automobilist na aanrijding met bromfietser ingevorderd

De 45-jarige bromfietser Charles W. die afgelopen donderdag door de 38-jarige pick-up bestuurder J.C. op de Mr.J. Lachmonstraat ter hoogte van de Bindastraat werd aangereden, liep een fractuur in zijn rechterbeen op en is ter verpleging in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo opgenomen, aldus bericht het Korps Politie Suriname zaterdag 5 maart.

Uit het voorlopig poolitieonderzoek kwam naar voren, dat kort voor de aanrijding zowel de de pick-up bestuurder als de bromfietser over de Mr. J. Lachmonstraat reden. De pick-up bestuurder reed op de zuidelijke rijbaan, terwijl de bromfietser reed op de noordelijke rijbaan. 

Op een bepaald moment sloeg de automobilist rechtsaf om op de noordelijke rijbaan te komen, om vervolgens zijn weg te vervolgen richting de Bindastraat. Bij die gelegenheid verzuimde J.C. voorrang te verlenen aan de bromfietser met als gevolg een aanrijding 

J.C. is in het bezit van een geldig Surinaams Rijbewijs, dat in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek is ingevorderd.

error: Kopiëren mag niet!