BvL en ALS staan op één lijn: Tenminste 25% loonsverhoging in maart

De Bond van Leraren en de Alliantie voor Leerkrachten (BvL/ALS) zijn het absoluut niet eens met een 17 procent loonsverhoging. Dit zegt de voorzitster van BvL/ALS, Reshma Mangre. 

Tijdens de onderhandelingen inzake dit onderwerp, op dinsdag 2 maart, was Mangre afwezig vanwege een sterfgeval. De onderhandelingen werden geleid door ondervoorzitter Ramnath Radjinder, die tijdens de onderhandeling duidelijk te kennen gaf, dat 17 procent geen zoden aan de dijk zet en niets voorstelt. 

Mangre geeft onder andere in een brief aan, dat de BvL en ALS tenminste 25 procent loonsverhoging eisen in de loonronde eind maart. “We willen een  extra 17 procent erbij, omdat we dat nog tegoed hebben. Alle ambtenaren hadden een 25 procent loonsverhoging gekregen in 2018, behalve de leraren.”

Mangre gaat dinsdag 8 maart persoonlijk met het bestuur aanwezig zijn tijdens de voortzetting van onderhandelingen.

error: Kopiëren mag niet!