“It’s okay 2 ask for help” menthal health awareness webinar zaterdag 5 maart

De maand maart is sinds 1955 door de National Association of Social Workers (NASW), een groep professionele maatschappelijk werkers in de V.S. uitgeroepen tot de maand “National Social Worker Month”. In het kader daarvan houdt Get motivated by Grazielle zaterdag  5 maart een online sessie “It’s okay 2 ask for help”.

De organisatie Get Motivated by Grazielle is drie jaar geleden opgericht door Grazielle Pepe, een 33-jarige Surinaamse. Het doel van deze organisatie is mensen met fysieke en mentale problemen te helpen.

“Het is de eerste webinar van Get motivated by Grazielle en het doel van deze webinar i, om bewustwording te creëren over mentale gezondheid binnen de Surinaamse gemeenschap, omdat  ik als maatschappelijk hulpverleenster heb opgemerkt, dat de vraag naar mentale ondersteuning  sinds aantreden van de Covid-pandemie groot is geworden”, aldus Grazielle.

“Dit keer heb ik ervoor gekozen om samen met  de trainers Mavis Osias-Carron en Marguerite Rattan-Tewari te werken die ook maatschappelijke hulpverleners zijn.”

Op die dag zal er gesproken worden over de vragen wat mentale gezondheid is, wat belangrijke factoren bij mentale gezondheid zijn en wat het inhoudt om zelfverzekerdheid te zijn.”

“Na deze webinar houd ik verder in dit jaar een sessie met als thema  “jong en leiderschap”. Het zal gaan over bewustwording creëren onder jonge mensen om meer uit zichzelf te halen.”

“Wilt u meer weten over mentale gezondheid en hoe u zichzelf en anderen kunt helpen om mentaal gezond te zijn, aarzel niet om mee te doen aan deze webinar, wees assertief en kom op voor degene die het niet durven te doen”, aldus Grazielle.

IS

error: Kopiëren mag niet!